Naomi må feie - innendørs

(06.03.2007, sist oppdatert 06.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Naomi Campbell slipper å måtte feie søppel og skitt utendørs, omgitt av fotografer - slik skjebnen til Boy George ble da han måtte gjøre samfunnstjeneste i Chinatowns gater. Toppmodellen får vaske innendørs i stedet.

Toppmodellen med det ustyrlige sinnet må i fem dager feie og vaske gulv innendørs i en av New Yorks institusjoner, melder New York Daily News.

 

Hun må også betale 2.300 kroner i bot og delta på et sinnemestringskurs. Sånn går det når man klasker en mobiltelefon i hodet på tjenestepiken.

 

Men Naomi Campbell lar seg ikke deprimere av fremtidsutsiktene. Etter å ha stått angerfull fram og uttalt at hun skammet seg over å «ha kastet mobiltelefonen på noen som ikke fortjente det», stiller hun nå naken opp i aprilutgaven av herrebladet GQ - kun iført hvite, høye støvletter og med bare bokstavene i navnet sitt som strategisk skjuler litt her og litt der.

(©NTB)

 

 


Les alt om Boy George og Naomi Campbell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews