Lady Gaga: - OK å være en frik

(27.11.2009, sist oppdatert 27.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

- Det er ok å være en frik, sier artisten Lady Gaga, som for lenge siden har brutt ut av A4-boksen.

Hun sverger til oppsiktsvekkende sceneantrekk og går nokså uvanlig kledd også privat. Nå sier hun følgende om sin mye omtalte stil:

 

- Hele poenget med det jeg gjør - musikken, performancen, sceneshowet - er at jeg vil skape et rom der fansen min kan føle frihet og hvor man kan feire, røpet hun da hun var gjest hos Ellen DeGeneres denne uken.

 

Lady Gaga sier videre at det har tatt tid å finne fram til sitt personlige uttrykk:

 

- Jeg passet ikke inn da jeg gikk på videregående skole, og jeg følte meg som en avviker. Derfor vil jeg skape en atmosfære der fansen føler de kan være sammen med en annen frik - og dermed ikke føle seg alene.

 

- Dette er den jeg virkelig er, men det tok meg lang tid å slå meg til ro med det. På skolen følte jeg meg diskriminert, som om jeg ikke passet inn. På en måte vil du være som alle andre, men ikke egentlig. For innerst inne vil du kanskje heller være som Boy George. Sånn var det i alle fall med meg, og jeg vil at folk skal vite at det er helt OK, fortsetter hun.

(©NTB)

 


Les alt om Boy George og Lady GaGa!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.464 sec - 1 pageviews