- Ikke ta på deg høye hæler

(16.03.2007, sist oppdatert 16.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Når Naomi Campbell fra mandag morgen av begynner å moppe gulvene på Renholdsverket i New York, har supermodellen fått beskjed om hvilke klær som passer best for en vaskekone.

- Forhåpentligvis vil hun innse at hun ikke kan dukke opp i høyhælte sko eller lignende. Joggesko og olabukser er en god idé. Å bruke Manolos er ingen god idé, sier sjefen for Renholdsverket, Albert Durrell, til New York Daily News. Han anbefaler caps eller hodetørkle for Naomi.

 

Renholdssjef Durrell begynner å bli dreven når det gjelder kjendishjelp. Boy George var den første superstjernen som ble beordret til samfunnstjeneste i Renholdsverkets folk - som kaller seg «New York‘s strongest», og det lærte hans sjef mye av:

 

Etter en halv time med gatefeiing, som ble fotografert og vist verden over, måtte nemlig Durrell fjerne ham fra gata og gi ham arbeid et avskjermet sted - fordi han fryktet for sikkerheten til både Boy George, de som jobbet sammen med ham, og byens borgere som gikk forbi.

 

Dermed skjermes Naomi Campbell fra pressen mens hun jobber, så vi får ingen bilder av en moppesvingende supermodell. Hun må for øvrig gi fra seg både mobiltelefonen og sin BlackBerry-e-postmottaker mens hun jobber. Og det kan jo også være en form for sikkerhetsforanstaltning: Naomi ble jo dømt nettopp for å ha kastet mobiltelefonen sin på en medarbeider.

 

Hun har for øvrig tenkt å auksjonere bort støvlene og olabuksene hun bruker til inntekt for Nelson Mandelas barnefond.

(©NTB)

 


Les alt om Boy George og Naomi Campbell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews