Boy George ser mot naturen

(31.03.2011, sist oppdatert 31.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske artisten Boy George sier seg ferdig med narkotika og forteller i et nytt intervju at han har gjenoppdaget naturens skjønnhet.

Culture Club-frontmannen sier følgende i et intervju med den britiske utgaven av OK!: - Jeg våknet opp en morgen og gardinene var trukket fra. Og jeg innså at jeg hadde ikke sett et tre på omtrent tre år, og det gjorde meg svært emosjonell! Det var som om jeg hadde gått rundt med et par mørke solbriller på meg og ikke hadde sett skikkelig på en god stund.

 

Og selv om han gjør DJ-jobber og ofte er å se på utelivsscenen bedryer George at han ikke lenger lar seg friste av narkotika.

 

- Heldigvis er det mye skriverier i offentligheten om at jeg har sluttet med narkotika, så folk vet det ikke er noen god idé å tilby meg noe, sier 49-åringen.

 

George var i vinden i 2007 - samme året som han la narkotika på hylla - for å ha tatt en mann fra et eskortebyrå til fange i leiligheten sin. Han ble senere kjent skyldig, sendt i fengsel og måtte også gjøre samfunnstjeneste. Artisten har sagt at hendelsen var et spark til å forandre livet.

 

- Å bli ren sent i 2007 var en stor ting for meg. Jeg brukte så mye tid på narkotika. Alt jeg gjorde feil i livet mitt var linket til narkotikabruk, har han blant annet uttalt.

(©NTB)

 


Les alt om Boy George!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews