Sir Ben berømmer Sacha

(14.05.2012, sist oppdatert 14.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

London (NTB): Sir Ben Kingsley sammenligner Sacha Baron Cohen med Chaplin og Marx-brødrene etter å ha jobbet med ham på «The Dictator».

- Han er en glede å være sammen med, ekstremt intelligent, vittig og snill, skryter Kingsley til NTB i London, hvor plakater for filmen (norgespremiere 16. mai) preger store deler av byen.

 

- Å lage «The Dictator» sammen med ham må ha vært som å tilbringe tid med Groucho Marx på en Marx Brothers-innspilling eller Charlie Chaplin på en Chaplin-innspilling, fortsetter Sir Ben, som først stiftet bekjentskap med Cohen på Martin Scorseses «Hugo» (2011).

 

«The Dictator» er en «mockumentary» - eller «juksumentar» - om det fiktive nordafrikanske statsoverhodet Aladeen, er regissert av Larry Charles, og følger i samme spor som «Borat» (2006) og «Brüno» (2009). Karakteristisk nok har Cohen begått en rekke mediestunts i full rollemundur i vinter og vår for å skape blest.

 

Men ifølge informert hold finnes det et integrert menneske under uniformen.

 

- Han er en person som er fundamentalt seg selv, hevder Oscar-vinneren Kingsley.

 

- Sånt sett er han annerledes enn en Peter Sellers. Med Peter var det alltid «morsomme» stemmer og maskespill. Du kom aldri ordentlig innpå Peter. Sacha er renspikket Sacha.

(©NTB)

 


Les alt om Borat og Sacha Baron Cohen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews