Noel Gallagher vil ha med broren - i papp

(21.10.2011, sist oppdatert 21.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere Oasis-gitaristen og låtskriveren Noel Gallagher vil gjerne ha en pappfigur, med bilde av broren på, med seg på turné.

Noel Gallagher har ikke hatt kontakt med broren sin etter at de kranglet i 2009. Nå er de to brødrene aktuelle med hver sin solokarriere, men Noel Gallagher innrømmer at mange Oasis-fans savner Liam når de møter opp på konsertene hans. Han sier derfor:

 

- Jeg kan ta med meg en pappfigur av ham, en liten en - i dvergstørrelse. Så kan jeg sette lys på ham, og si: «Der er han. Husker dere denne karen?»

 

I et intervju med magasinet Shortlist sier han at han savner tiden med et stort band. Men han savner ikke Oasis. Han sier i stedet at han er blodfan av Kasabian.

 

- Jeg ville mønstret på det bandet umiddelbart. Men de har aldri spurt meg. Jeg får i grunnen ingen telefoner fra noen. Jeg har ikke hatt Bono på tråden, som sier: «Jeg har alltid tenkt at The Edge trenger litt back up»

(©NTB).

 


Les alt om Bono og Noel Gallagher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews