Clooney redder verden på løperen

(23.02.2011, sist oppdatert 23.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

George Clooney vil bruke sin stjernestatus til å vende folks oppmerksomhet mot viktige saker. Men mener han har for mange skjeletter i skapet til å kunne bli politiker.

I et intervju med Newsweek nylig fortalte Clooney hvordan han ønsker å bruke sin stjernestatus til å rette folks oppmerksomhet mot viktige spørsmål.

 

- Stjerner kan hjelpe til med å rette nyhetsmedienes fokus på områder hvor de har sviktet sitt ansvar. Vi kan ikke lage reglene, men vi kan oppfordre politikerne i større grad enn noensinne. Bonos modell har virkelig fungert. Stjerner får stadig mer oppmerksomhet, og den oppmerksomheten trengs til annet enn å selge produkter, sa Clooney til nyhetsmagasinet.

 

På spørsmål om han kunne tenke seg å gjøre politisk karriere, svarer imidlertid Clooney at han har for mange skjeletter i skapet:

 

- Jeg har ligget med for mange damer og tatt for mye dop, og det er sannheten, forklarte han.

 

Blant sakene Clooney har engasjert seg i, er blant annet situasjonen i Sudan. I januar gjennomførte han en lengre reise til Sør-Sudan i forbindelse med valget.

(©NTB)

 


Les alt om Bono og George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews