Bono på beina igjen

(14.07.2010, sist oppdatert 14.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Etter å ha blitt operert i Tyskland for en ryggskade, sier U2-vokalisten at han nå føler seg mye bedre.

Bono pådro seg skaden mens bandet forberedte sin neste verdensturné. Nå er han operert på et tysk sykehus.

 

- Jeg har det bra. Jeg kan sitte. Jeg kan stå. Jeg kan bevege på meg. Jeg føler meg sterk og selvsikker ... Jeg er blitt gjenoppbygd takket være tysk ingeniørkunst. Designet er bedre, blir jeg fortalt. Skaden var ganske alvorlig. Det skjedde dagen etter fødselsdagen min og jeg lå og stirret i taket. Det kan ha sine fordeler - vi fikk laget noen fine sanger, sier Bono blant annet i en ny video som er lagt ut på .

 

Bandet måtte avlyse turnéplanene sine i USA samt en opptreden på Glastonbury-festivalen på grunn av ulykken, noe Bono beklager.

 

- Jeg vil be om unnskyldning for alle problemer denne skaden har påført dere. Til dere som hadde kjøpt konsertbilletter og organisert reiser og hotellopphold, vi vet at folk bruker mye tid og energi på å skaffe seg U2-billetter, og det tar vi ikke for gitt. Takk for at dere har støttet oss i denne vanskelige tiden, sier 50-åringen.

 

Nå som vokalisten er på bedringens vei, er en ny turne planlagt. Bandet skal spille i Europa i sommer og i USA og Canada neste år. Alle konsertdatoene er offentliggjort på bandet .

(©NTB)

 


Les alt om Bono!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews