Bono lanserer afrikanskinspirerte klær

(08.10.2010, sist oppdatert 08.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

U2-sangeren Bono slår seg sammen med luksusklesdesigneren Louis Vuitton for å lansere en afrikanskinspirert kleskolleksjon.

Den irske rockeren og hans kone Ali Hewson har etablert «Edun in 25» for å stimulere handelen med Afrika, men det etiske motefirmaet gjorde det dårlig i fjor da gjelden steg med 9 prosent, ifølge offisielle dokumenter som den britiske avisa The Sun har hatt innsyn i.

 

De sjokkerende tallene fikk sjefene i luksusforretningsgruppen Lvmh, som eier Louis Vuitton, til å kjøpe opp en større andel i Edun for å styrke inntektene.

 

Og nå slår altså Bono seg sammen med designerne i det franske motehuset for å skape en ny kleskolleksjon.

 

Sangeren bekreftet samarbeidet under Africa Rising Art Exhibition i Paris onsdag og sa: «Vi ser fram til å trekke oppmerksomheten mot den nye stemningen i Afrika som er positiv og optimistisk».

(©NTB)

 


Les alt om Bono!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews