Wood forlovet seg

(30.10.2012, sist oppdatert 30.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rolling Stones-gitaristen Ronnie Wood (65) skal angivelig ha fridd til den 34-årige kjæresten sin, produsenten Sally Humphreys, som han bare har datet noen få måneder.

Det er britiske The Sun som melder om den søte musikken som nå altså kan komme til å kulminere i et giftermål.

 

Wood skilte seg fra Jo Wood for fire år siden, etter et 24 år langt ekteskap. Da stakk han av med en 18 år gammel servitrise, ved navn Ekaterina Ivanova. Skilsmissen fra Wood gikk igjennom først i fjor.

 

Jo Wood og Ronnie Wood har to barn sammen, og hun sier at hun alltid vil være glad i rockeren. Men nylig sa hun også at de hadde et periodevis krevende ekteskap. Hun sa: - Jeg vil alltid verdsette min eksmann, men når jeg ser tilbake nå, tenker jeg ofte at han var en skikkelig drittstøvel.

 

Hun syntes det var ille å forlate deres felles hjem: - Jeg elsket det huset så høyt. Jeg følte nesten at jeg var en prinsesse, på et slott. Det var virkelig trist å forlate det. Jeg kunne ikke bo der alene, det kostet for mye. Men det var hjerteskjærende. Jeg gråt mine modige tårer den dagen jeg dro.

 

Det blåste også friskt rundt det tidligere ekteparet da Jo Wood la ut en del av tingene hans på auksjon. Det dreide seg blant annet om en lang frakk Stones-medlemmet brukte på scenen, en spesialbygd Fender Stratocaster, et håndskrevet brev fra Mick Jagger, backstagepass til Rolling Stones-konserter, samt noen av portrettbildene som Wood i sin tid malte av Keith Richards, Eric Clapton og Bob Dylan.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews