Scorsese gjør dokumentar om Clinton

(18.12.2012, sist oppdatert 18.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske regissøren Martin Scorsese fortsetter sin dokumentarfilmkarriere.

Etter dokumentarer om George Harrison, Fran Lebowitz, Rolling Stones og Bob Dylan, har nå turen kommet til Bill Clinton, melder bransjemagasinet Variety. Scorsese har også denne gang slått seg sammen med den amerikanske kabelkanalen HBO når han nå planlegger dokumentarfilm om USAs 42. president.

 

Dokumentaren skal ta for seg hele Clintons liv, fra oppveksten i Arkansas til årene etter at han forlot Det hvite hus.

 

- Han er en bauta som fortsetter å være en sterk stemme i verdenssammenheng. Clinton skaper fortsatt politisk dialog både her og ute i verden, sier Scorsese selv i en uttalelse. Regissøren mener videre han skal få til samtaler og intervjuer som kan kaste lys over det han omtaler som en mangefasettert skikkelse.

 

- Jeg er glad for at Martin Scorsese og HBO vil gjøre filmen. Jeg ser fram til å dele mine tanker om årene som president, og arbeidet i senere år, med HBO sitt publikum, sier Clinton selv ifølge Variety.

(©NTB)

 


Les alt om Bob Dylan!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews