Ekskona auksjonerer bort Ronnie Woods ting

(27.09.2012, sist oppdatert 27.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ronnie Wood raser mot ekskona Jo Wood, som har lagt ut en del av tingene hans på auksjon.

Det dreier seg blant annet om en lang frakk Stones-medlemmet brukte på scenen, en spesialbygd Fender Stratocaster, et håndskrevet brev fra Mick Jagger, backstagepass til Rolling Stones-konserter, noen av portrettbildene som Wood i sin tid malte av Keith Richards, Eric Clapton og Bob Dylan.

 

Alt skal gå under hammeren på auksjonshuset Julien‘s i Los Angeles i oktober, melder Reuters.

 

Ifølge Woods talsmann er han «sjokkert og skuffet» over salget, og at det fremstilles som han er delaktig. Men eksfru Woods talskvinne fastslår at hun fikk tingene som del av skilsmisseoppgjøret i fjor og står fritt til å selge dem, og at Ronnie Wood har vært informert hele veien.

 

Kanskje er dette bare oppvarmingen: I februar neste år kommer Jo Wood med biografien der hun lover å fortelle alt om hvordan det er å være gift med en Rolling Stone.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews