Blake Lively vil forlate «Gossip Girl»

(11.08.2010, sist oppdatert 11.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Blake Lively skal etter sigende ønske å forlate TV-serien «Gossip Girl» og har bedt produsentene om å fjerne hennes karakter Serena van der Woodsen.

Skuespilleren, som har følge med sin motspiller Penn Badgley, ønsker å forlate serien etter at hun ble lei av kranglingen som foregikk mellom skuespillerne under opptakene.

 

- Det var flott i starten, men hun begynte å bli lei av handlingen og all kjeklingen under innspillingen. Nesten alle skuespillerne har vært involvert i krangler. Bortsett fra at hun får arbeide med sin kjæreste, så vil hun ut av serien, sier en kilde til magasinet Heat.

 

Selv om produsentene foreløpig ikke har gått med på hennes ønske, så skal Lively ha valgt en rekke mulige utganger i serien for dem.

 

- Serena har vært seriens mest dramatiske karakter og Blake synes at hun fortjener en passende slutt. Sjefene er ikke sikre på om de skal la henne slutte, men de har hatt noen ideer. Selvmord er en av dem, men den blir trolig en ulykke, sier kilden.

 

«Green Lantern»-skuespilleren føler også at hun har vokst fra serien og vil komme seg videre i karrieren.

 

- Hun er blitt voksen og selv om hun alltid vil være takknemlig for at «Gossip Girl» ga henne den statusen hun har nå, så passer serien ikke inn i hennes fremtidsplaner.

(©NTB)

 


Les alt om Blake Lively!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews