Christie Brinkley vil ha privatfly til barna

(24.01.2007, sist oppdatert 24.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Tirsdag møttes den tidligere supermodellen Christie Brinkley og hennes blivende eksmann Peter Cook i retten og diskuterte foreldreretten til deres to felles barn Sailor (8) og Jack (11).

Cook og Brinkley, som også har vært gift med Billy Joel og har en datter med ham, ble separert i juli i fjor - da hans affære med en 18 år gammel assistent ble avslørt.

 

Det som opptar Christie Brinkley mest når det gjelder foreldreretten er hvordan eksmannen vil reise med barna hvis det avsløres terrorplaner som øker beredskapen i USA.

 

- Christie ble irritert da Cook først nektet å gå med på at han ikke ville fly med barna på rutefly når beredskapen er rød (altså høyeste fare). Hun vil heller at de da skal fly privatfly. Cook sa omsider ja, men bare etter at dommeren nektet å ta hans innvendinger til etterretning, rapporterer Access Hollywoods utsendte reporter.

 

Det tidligere ekteparet viste klart hvor stor avstanden mellom dem er blitt: De satt bare noen få meter fra hverandre i rettssalen, men så ikke på hverandre en eneste gang - og Christie satt endatil med ryggen til Cook. Selv oppsummerer Christie Brinkley, som nå blir skilt for fjerde gang i sitt 52-årige liv, den pågående skilsmissen slik:

 

- Når du er i en situasjon som denne fokuserer du på hva du kan gjøre, heller enn på hva du ikke kan gjøre.

 

Rykter om at Brinkley må punge ut med over 160 millioner kroner til Cook på grunn av en ekteskapsavtale, blir av kilder nær saken avvist som «tøv», ifølge Access Hollywood.

(©NTB)

 

 


Les alt om Billy Joel!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews