Billy Joels datter takker fansen

(08.12.2009, sist oppdatert 08.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Datteren til den amerikanske artisten Billy Joel takker nå fansen for all støtte etter at hun tok en overdose piller og ble lagt inn på sykehus i helgen.

Alexa Ray Joel, som er sanger, pianist og låtskriver som sin far, skal ha ringt til legevakten etter å ha fått pusteproblemer fordi hun hadde tatt en mengde piller av den homøopatiske medisinen Traumeel.

 

Hun ble brakt til St. Vincents Hospital i New York og hennes mor, modellen Christie Brinkley, var raskt på plass.

 

Joel skal nå komme til hektene igjen hjemme hos sin far.

 

- Hun føler seg mye bedre. Hun er sammen med familien sin og ser fram til å komme seg på fote igjen, uttaler hennes pressesekretær.

 

Joel takker samtidig alle for den kjærligheten og støtten hun har mottatt fra fansen som bombarderte MySpace. com-siden hennes med meldinger.

 

Alexa Ray Joel har avlyst en planlagt julekonsert i New York Stock Exchange torsdag for å komme skikkelig til hektene igjen.

(©NTB)

 


Les alt om Billy Joel!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews