- Mamma Knowles vil skilles

(21.12.2009, sist oppdatert 21.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Tina Knowles (55), best kjent som moren til Beyonce Knowles, vil skilles - etter 29 år.

Hun har sendt inn skilsmissepapirene og ønsker ikke lenger å være gift med Mathew Knowles (58), melder den britiske storavisen The Sun.

 

Nyheten kommer etter at en kvinne ved navn Alexandra Wright i oktober sto fram og utpekte Knowles som far til barnet hun bærer.

 

Men til tross for dette hevder en familievenn at bruddet slett ikke dreier seg om utroskap. Det skal i stedet dreie seg om at partene ganske enkelt har vokst fra hverandre.

 

Kilden sier: - Det er en tøff tid for familien, spesielt ettersom det nærmer seg jul. Men de vil skilles på en verdig måte. De setter barna først og vil måtte forholde seg mye til hverandre også i tiden framover.

 

Tina arbeider med sin superstjernedatter når det gjelder kleskolleksjonen «House of Dereon», og far Mathew Knowles er manager for Beyonce.

(©NTB)

 


Les alt om Beyonce Knowles!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews