Knowles snakker om datteren

(17.01.2012, sist oppdatert 17.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Beyonce Knowles følte straks en forbindelse til datteren Blue Ivy, som ble født tidligere denne måneden.

Beyonce Knowles følte øyeblikkelig at hun hørte sammen med datteren, ifølge magasinet Star - som videre siterer henne på følgende:

 

- Ingenting kan beskrive følelsen. Du merker en tilknytning straks du vet at det vokser et barn inne i magen din. Men når du holder barnet for første gang, strekker ikke ordene til. Det er en gammel klisjé at en mor ikke kan vente med å holde sitt barn i armene sine for første gang. Men det er en klisjé som virkelig er sann.

 

Beyonce Knowles og Jay-Z kunne ønske datteren velkommen til verden tidligere denne måneden. Sangeren forteller at opplevelsen var overveldende:

 

- Et barn er den største gaven du kan få, og vi føler oss både lykkelige og velsignede som nå befinner oss i denne situasjonen. Vi er glade for å være hjemme nå, slik at vi kan starte en ny fase av livet. Sykehusstaben var flott, men vi var klare til å komme oss hjem og vise vår vakre datter hvor hun skal bo.

(©NTB)

 


Les alt om Beyonce Knowles og Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews