- Knowles er klar for mer film

(19.06.2012, sist oppdatert 19.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

-  Knowles er klar for mer film. Foto: © Bob Charlotte  / PR Photos
Beyonce Knowles vil gjerne gjøre mer film, dersom vi skal tro kjendisspaltene. Foto: © Bob Charlotte / PR Photos
Den nybakte mammaen Beyonce Knowles får hjelp av venninnen Gwyneth Paltrow til å komme seg inn i filmindustrien igjen.

Artisten er blant annet kjent fra storfilmen «Dream Girls», og nå ivrer Knowles etter å gjøre mer film, dersom vi skal tro kilder avisen The Sun har vært i kontakt med. Og Paltrow skal være mer enn klar for å legge inn et godt ord eller to om sin gode venn. Begge er gift med musikere, henholdsvis Coldplay-vokalist Chris Martin og rappe-mogulen Jay-Z, og har visst nok mye til felles.

 

Paltrows gudfar heter Steven Spielberg, og Gwyneth har vært så raus at hun har tipset ham om at Knowles er på manusjakt. En kilde sier til The Sun: - Gwyneth arrangerer et møte og har også flere ideer på Beyonces vegne.

 

Tidligere har det kommet rykter om at parene Beyonce/Jay-Z og Chris Martin/Gwyneth Paltrow planlegger en ferie sammen - i bobil! Superparene har bestemt seg for å trappe ned luksusen og holde lav profil etter at Jay-Z har fullført sin storslåtte verdensturné. Florida skal være parenes feriemål, og en kilde sier:

 

- Gwyneth og Beyonce tenker likt. De vil tilbake til naturen og synes en slik ferie er perfekt. Det blir veldig jordnært og det er akkurat det de trenger - ved siden av å tilbringe kvalitetstid sammen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews