Kanye West unnskylder seg

(14.09.2009, sist oppdatert 14.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det ser ut til at Kanye West har forstått at han gikk over streken da gårsdagens store musikkvideo-festivitas, MTV Video Music Awards, gikk av stabelen i New York.

Kanye West sto for prisutdelingens skandale da han tok mikrofonen fra unge Taylor Swift da hun takket for prisen for beste kvinnelige musikkvideo, og erklærte at Beyonce Knowles‘ var bedre.

 

Han fikk mange burop fra salen, og Beyonce Knowles, som senere fikk prisen for årets musikkvideo, trakk Swift opp på scenen igjen for å gi henne muligheten til å ha «sitt øyeblikk».

 

Nå har West forstått fadesen, og har lagt ut angerfulle ord på hjemmesiden sin. Der står det følgende: ?Jeg beklager sååå dypt overfor Taylor Swift, fansen og moren hennes. Jeg snakket med moren rett etter og hun sa det min egen mor ville sagt. Hun er så talentfull! Jeg begikk en stor feil da jeg gikk opp på scenen og ødela hennes store øyeblikk.

 

Han skriver videre: «Jeg ga min pris til Outkast da de fortjente den foran meg. Det er bare slik jeg er. Jeg er ikke gal, bare ekte. Beklager dette».

 

Til MTV sier Taylor Swift at Kanye West knuste hennes lykkelige øyeblikk, men hun takker Beyonce Knowles som ga henne en ny sjanse. - Hun har helt utrolig klasse, supplerer Swift, med et lite spark til West.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews