- Jay-Z prioriterer sikkerheten

(19.12.2011, sist oppdatert 19.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jay-Z planlegger ifølge kilder å kjøpe inn en skuddsikker bil for å beskytte sitt barn. Han skal blant annet ha tatt kontakt med Tom Cruise for å få råd om sikkerhet.

Rapperen venter barn med musikk-kollegaen Beyonce Knowles, og «superbarnet» skal trygges mest mulig når det melder sin ankomst på nyåret. En kilde sier:

 

- Jay ser på kjøretøy à la actionfilmer, slike vi har sett Tom Cruise bruke, og han vil ha en skuddsikker og 100 prosent trygg bil. Han vil ikke ta noen sjanser når det kommer til barnets sikkerhet.

 

Jay-Z skal også ha planer om å investere i et nytt hus i Florida. Kilden sier videre til magasinet OK!

 

- De var på visning sist uke, og Jay-Z ga kona beskjed om å plukke ut det huset hun liker best. Alt Jay bryr seg om er at alt går sin gang - og er trygt. Han har sagt til henne at husdrømmen kan koste hva den koste vil, han vil kjøpe den. Han betrakter det som en takk til henne, for at hun nå gir ham et barn.

(©NTB)

 


Les alt om Beyonce Knowles og Jay-Z og Tom Cruise!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews