Gjenforeningsrykter for Destiny?s Child

(02.09.2009, sist oppdatert 02.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det meldes nå at verdens kanskje mest suksessrike jentegruppe gjennom tidene skal laget et nytt album sammen.

Trioen Destiny?s Child har ifølge News of the World fortsatt til gode å gjøre et album som er avtalefestet med Colombia Records.

 

Og skal vi tro samme publikasjon, vil Michelle Williams, Kelly Rowland og Beyonce Knowles slå seg sammen igjen, så snart sistnevnte har fullført sin pågående turne.

 

Michelle Williams sier selv til News of the World: - Det kommer definitivt til å skje. Vi er som søstre, vi elsker hverandre - og vi vil jobbe med framtiden til Destiny?s Child.

 

Destiny?s Child herjet på hitlistene i perioden 1990-2006. 12. juni 2005 annonserte gruppen imidlertid at de ikke ville fortsette sammen som gruppe, etter at turneen var ferdig. De ville heller forsøke seg på solokarrierer innen musikk, teater, TV og film.

(©NTB)

 


Les alt om Beyonce Knowles!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews