Beyonces faste former

(20.01.2010, sist oppdatert 20.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Beyonce Knowles ønsker at hennes figur skal være «fast i fisken».

Sangeren er kjent for sine frodige former, men trener mye for å sørge for at hun er i god fysisk form.

 

- Jeg sier alltid: «Jeg vil ikke miste figuren min». Jeg liker faste former. Du kan aldri ta for mange knebøy, du kan aldri gjøre nok situps. Jeg synes det er fint at kvinner er feminine, sier hun.

 

Beyonce forteller også at hun fortsatt er sjokkert over at ordet «Bootylicious», tittelen på en sang fra hennes tidligere gruppe Destiny?s Child, har kommet inn i Oxford-ordboka som betegnelse på en formfull bak.

 

- Jeg kan fortsatt ikke tro det! Det er helt vilt. Jeg skulle egentlig ønske at det var et annet ord jeg hadde skapt. Jeg skulle ønske at det ikke hadde noe med «booty» i, sier hun til magasinet Allure.

 

28-åringen fortalte nylig at hun holder baken i form med å gå i trapper.

 

- Jeg tror vel at den er naturlig. Men jeg går gjennom stadier som alle kvinner. Jeg liker å ha kurver, men noen ganger havner de på feil sted. Etter nyttår går jeg i trapper. Det er det beste for rumpeballene. Jeg begynner alltid å trene i januar. Jeg gjør det i tre måneder og så slutter jeg igjen!

(©NTB)

 


Les alt om Beyonce Knowles!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews