Beyonce vil synge for Obama

(07.11.2008, sist oppdatert 07.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Beyonce Knowles tilbyr den nyvalgte presidenten sine sangtjenester når det måtte være, dersom han skulle ønske det.

Og hennes høyeste ønske er å hylle ham på innsettelses - dagen i januar, melder nyhetsbyrået AP.

 

- Jeg føler at vi alle er klare til å gjøre hva som helst. Dersom de vil ha meg til å jobbe frivillig for ham, dersom de vil ha meg til å synge, er jeg der. Jeg har aldri vært så patriotisk som nå. Jeg er helt over meg av begeistring!, sier sangeren.

 

Knowles utkårede, Jay-Z, har aktivt støttet opp om Obamas kampanje og gjort to show for å oppmuntre amerikanere til registrere seg, og deretter stemme på Obama.

 

Og nå viser det seg at også Beyonce er en stor fan av den påtroppende presidenten. Hun forteller at hun egentlig skulle vært i Japan i dagene under valget, for å promotere sitt nye album «I Am ... Sasha Fierce». Men hun ombestemte seg - og ble hjemme, for å få med seg valgresultatet.

 

Hun sier: - Jeg måtte dra hjem, jeg ville dødd dersom jeg ikke var hjemme, i Amerika. Jeg bare måtte være hjemme. Og etterpå... jeg falt i søvn mens jeg både gråt og smilte samtidig. Jeg våknet med mascara over det hele - og et stort smil på leppene.

(©NTB)

 


Les alt om Beyonce Knowles og Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews