Beyonce i parfymetet

(16.08.2011, sist oppdatert 16.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ikke bare topper hun hitlistene. Hun er også den kjendisen som håver inn mest penger på sin egen parfymeduft, ifølge en ny kåring gjort av parfymedistributøren The Fragrance Shop.

Det er britiske The Sun som skriver om den nye bedriften til popfenomenet Beyonce Knowles. Hun har nemlig kapret toppen når det kommer til kjendisparfymer.

 

Hennes liflige duft, Heat, topper, mens Coleen Rooneys Butterflies lander på en fin andreplass.

 

David Beckham er heller ikke tapt bak en vogn når det kommer til god duft. Han har ikke mindre enn to parfymer inne på topp-fem-listen: Homme og Intimately Yours. Kona, Victoria Beckham, må nøye seg med tiendeplassen på listen.

 

Kjendisparfymer selger bare mer og mer, skriver den britiske avisen - som også forteller at kjendiser som Mariah Carey, Kate Moss og Kylie Minogue har dufter inne på topp-ti-listen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.328 sec - 1 pageviews