Benekter helgebryllup

(08.12.2006, sist oppdatert 08.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Ryktene svirrer i USA om at sangerne Beyoncé Knowles (25) og Jay-Z (37) skal gifte seg i helgen, men en talsmann for Knowles sa torsdag at det ikke stemmer.

Beyonce sa nylig at hun og hennes venner bare planla et fødselsdagsselskap for Jay-Z som fylte år mandag 4. desember. Men det hjalp lite. Paparazzifotografene var i alarmberedskap i Karibia etter at New York Post onsdag rapporterte at den planlagte fire dager lange fødselsdagsfeiringen var en omstendelig kamuflering av et hemmelig bryllup. Gjestene ble invitert til et selskap om bord på en yacht som ligger for anker utenfor øya St. Barts. Derfra skulle de fraktes til naboøya Anguilla der selve vielsen skal finne sted i et luksusferieanlegg som går under navnet Cap Juluca. Om antakelsen holder stikk, får Knowles liten tid til bryllupsreisen siden hun skal til Beverly Hills i Los Angeles mandag der det er premiere på hennes nye film «Dreamgirls».  Beyonce Knowles har hatt følge med Jay-Z i rundt tre år og de har opptrådt sammen i musikkvideoene til hennes hitsingler «Crazy in Love» og «Déjà Vu.» Rapperen Jay Z kommer fra Brooklyn, heter egentlig Shawn Carter og er også direktør for plateselskapet Def Jam Records.

(©NTB) 

Les alt om Beyonce Knowles og Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews