De Niro truet ungene med egen film

(08.12.2008, sist oppdatert 08.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Robert De Niro pleide å true sine nå 13 år gamle tvillinger med å vise dem sin thriller «Cape Fear» hvis de ikke oppførte seg pent.

Den 65 år gamle skuespilleren, som har tvillingene Aaron og Julian, og den ti år gamle sønnen Elliott med kona Grace Hightower, innrømmer at han ofte brukte thrilleren fra 1991, der han spilte en dømt voldtektsmann, som brekkstang for å få skikk på ungene, skriver nettstedet Female First.

 

- Jeg vil lage ting som ungene mine kan se, men de må vente til de er store nok før de kan få se det andre. De har sikkert sett saker som de aldri kommer til å fortelle meg! Jeg pleide å true tvillingene med at jeg kom til å vise dem «Cape Fear» hvis de ikke oppførte seg ordentlig, sier han.

 

De Niro, som spilte CIA-agenten Jack Byrnes i Ben Stillers komedier «Meet the Parents» og «Meet the Fockers», kan også fortelle at han ikke ser bort ifra at det kan bli snakk om en tredje film i serien.

 

- Jeg har alltid likt humor og ironi og de var morsomme å lage. Og jeg likte at det var mindre ansvar med å holde alt samlet, og å ikke være med i hver scene. Vi kommer kanskje til å lage en «Meet the Parents»-film til, jeg er ikke sikker, sier han.

(©NTB)

 


Les alt om Ben Stiller!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews