Jude Law på date i Berlin

(29.08.2007, sist oppdatert 29.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jude Law fløy helt til Berlin for å ha en date med sin nye flamme, undertøymodellen Susan Hoecke.

Først vandret de i parken sammen, før det ble middag og vin på en japansk restaurant - der Law spilte gentleman og betalte hele regningen, selv om tyske Susan prøvde å betale sin del. De skal ifølge avisene også bo på samme hotell.

 

Susan Hoecke er fra Berlin og ble kåret til Miss Berlin i 1999. Nå gjør hun det skarpt som undertøysmodell, og har også prøvd seg foran filmkameraene. Nå medvirker hun i det populære, tyske fjernsynsshowet «18: Allein unter Madchen» - noe som oversatt betyr «18 år og alene blant jenter».

 

- Vi har vært venner i to år, hevder Hoecke hemmelighetsfullt. Hun er ikke ukjent med Hollywood-kjendiser, siden hun tidligere har vært koblet med Ben Affleck.

 

Hun er siste kvinne ut for Jude Law, som er blitt kjent for en serie korte romanser som gjerne skaper overskrifter. Law giftet seg med Sadie Frost i 1997 og fikk tre barn sammen med henne før de skilte seg i 2003.

 

Han forlovet seg deretter med Sienna Miller, men bedro henne med barnepiken, og skal også ha hatt en kort romanse med Cameron Diaz.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews