Garner hjelper Affleck

(12.10.2012, sist oppdatert 12.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Hollywoodprofilen Jennifer Garner er gift med minst like kjente Ben Affleck. Det celebre paret må hjelpe hverandre til å finne balanse mellom jobb og privatliv.

Skuespillerparet har nå tre barn på henholdsvis seks, tre og sju måneder. Garner forteller i et nytt intervju at hun er opptatt av at Affleck skal ta seg fri fra jobben og prioritere familielivet.

 

En kilde sier til magasinet US: - Han kan bli veldig oppslukt av jobben. Den eneste som kan få ham ut av det er Jennifer. Hun forstår ham og vil støtte ham, og gi ham den balansen han trenger.

 

Affleck selv uttalte nylig i et intervju: - Jeg er veldig heldig og utrolig takknemlig. Jeg har en flott familie. Jeg er veldig inspirert og har det fint i karrieren også. Det er lykke. Jeg er tilfreds med hvor jeg er.

(©NTB)

 


Les alt om Ben Affleck!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews