Garner bekrefter graviditet

(21.08.2008, sist oppdatert 21.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Etter uker med spekulasjoner bekrefter endelig Hollywood-stjernen Jennifer Garner at hun og skuespillerektemannen Ben Affleck venter nummer to.

Jennifer Garner har gitt sladrepressen grå hår fordi hun har nektet å bekrefte det som har vært påstått i ukevis: Nemlig at en ny liten arvtaker er på vei.

 

De to har hittil bare smilt og ristet avvæpnende på hodet når pressen har spurt om det er noe hold i påstandene.

 

Men nå som hun har passert de første månedene, og det ikke er lenge før en liten kul uansett vil avsløre det meste, har hun valgt å ta bladet fra munnen: «Ja, vi venter en til, vi er veldig spente og lykkelige», sier hun begeistret ifølge magasinet People sine nettsider.

 

Hun forteller også at hun har latt seg underholde av iveren folk har vist i forbindelse med denne nyheten. «Jeg har ledd mye. Jeg må alltid flire når folk spør: »Er hun virkelig... eller er hun ikke?. Det er jo slik at slike ting etter hvert begynner å vise, så hvorfor ikke bare ta det rolig og se hva som skjer?

 

Jennifer Garner og Ben Affleck har fra før av datteren Violet, som ble født i 2005.

(©NTB)

 


Les alt om Ben Affleck!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews