Damon vil flytte til California

(23.09.2009, sist oppdatert 23.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Matt Damon (38) vurderer å flytte fra New York til California for å kunne tilbringe mer tid sammen med sin venn og skuespillerkollega Ben Affleck.

- Jeg og Ben har to jenter som det bare skiller seks måneder imellom. Det er et sterkt argument for å kjøpe et hus der og være nærme Ben. Vi får se hvordan det går med ungene. Om vinteren blir for hard, kan det være vi flytter til Los Angeles. Alle vennene mine som har barn bor der, sier Damon ifølge nettstedet Ireland On-Line.

 

Damon, hans kone Luciana og deres tre døtre flyttet nylig fra Miami til New York. Han er redd for at det skal bli for mye oppmerksomhet rundt hans privatliv i storbyen.

 

- Det blir interessant å se hva som skjer nå som vi er i New York. Lucy er ingen kjendis, så det hjelper virkelig. Tabloidene selger sex og skandaler, og historien om meg er at jeg er gift med en vanlig kvinne og har tre unger og er ganske rolig. Så bare jeg ikke gjør noe dumt....

 

Til tross for sin filmkarriere, innrømmet Damon - som har barna Alexia (11), Isabella (3) og 13 måneder gamle Gia med Luciana - at hans største bragd er å være far.

 

- Det forandrer alt og får deg til å endre måten du prioriterer livet ditt på. Alt handler egentlig om familien og hva som gjør den lykkelig, sier han.

 

Damon og Affleck - som har to døtre, Violet (3) og åtte måneder gamle Seraphina med sin kone Jennifer Garner - har vært nære venner i mange år.

(©NTB)

 


Les alt om Ben Affleck og Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews