Damon i slekt med Affleck

(24.11.2009, sist oppdatert 24.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Matt Damon var henrykt da han oppdaget at han er i slekt med sin bestevenn Ben Affleck fordi han alltid har følt at de var slektninger.

Forskere ved New England Historic Genealogical Society gravde seg tilbake til parets forfedre og oppdaget at de begge hadde sin 10. oldefar felles. William Knowlton var murer i det 17. århundre i Ipswich i England.

 

Nyheten kom i forrige måned og Damon innrømmer at han følte seg helt matt da han leste meldingen fordi han alltid har trodd at han var i slekt med Affleck.

 

- Jeg har alltid følt at vi var slektninger. Han har alltid vært nær for meg. Jeg husker at da jeg fikk høre den historien på telefonen, så sendte jeg ham en e-post og samtidig gjorde han det samme til meg, sier Damon til avisa Boston Herald.

 

Men Damon sier samtidig at han ikke kan noe annet en å føle seg litt misunnelig da slektsgranskingen også viste at Affleck er en fjern slektning av den amerikanske presidenten Barack Obama.

(©NTB)

 


Les alt om Ben Affleck og Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews