Ben Affleck gir ekteskapsråd

(18.12.2012, sist oppdatert 18.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller Ben Affleck har et hett tips når det kommer til hva som får ekteskapet til å fungere: Gift deg med en som er over din egen liga.

Skuespilleren forteller i et nytt intervju at han nesten ikke kan tro at han har vakre Jennifer Garner som livsledsager:

 

- Det er to ting som er bra når det gjelder ekteskap. Det ene er å arbeide hardt for å få det til å fungere. Det andre er å gifte deg med noen i en liga over din egen. Jeg mener jeg har lyktes med begge deler.

 

Affleck forteller at han på alle måter føler seg heldig, også fordi han har en kone som synes den hektiske timeplanen hans er til å leve med. Han forteller at hun ofte venter på ham om kveldene, og at de drodler filmideer på sengekanten.

 

Han sier til magasinet US: - Kona mi er kul. Hun vet at regijobbing er altoppslukende. Hun er bare glad jeg kommer hjem. Vanligvis, når jeg kommer hjem og ungene er lagt, liker vi å snakke litt, og jeg forteller om filmen jeg jobber med. Hun er en god samtalepartner.

 

Paret har tre barn sammen og Affleck innrømmer at det i størst grad er Garners karriere som må «ta støyten». Han sier blant annet: - Kona mi elsker blant annet å reise, men med tre barn på rappen har det blitt slik at jeg reiser mest. Hun savner det.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ben Affleck!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.222 sec - 1 pageviews