Affleck snakker ut om bruddet med Lopez

(28.10.2008, sist oppdatert 28.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Ben Affleck snakket nylig åpent ut om sin forlovelse med Jennifer Lopez - og sier at de to var for tilgjengelige for mediene.

Affleck og Lopez - som nå begge er gift og har barn på hver sin kant - begynte å gå ut sammen i 2002 etter at de møtte hverandre under opptakene til filmen «Gigli».

 

De to gikk fra hverandre like før de skulle gifte seg i september 2004, noe som innebar slutten på mediesirkuset som omga paret.

 

- Jeg tror Jen og jeg gjorde en feil da vi ble forelsket, vi var for opprømte og kanskje for tilgjengelige. Jeg tror ingen av oss forutså til hvilken grad det ville leve sitt eget liv, sier Affleck ifølge nettstedet breakingnews.ie.

 

Skuespilleren venter nå sitt andre barn med sin kone og kollega Jennifer Garner, som han giftet seg med i 2005, senere i år.

 

Lopez giftet seg med sangeren Marc Anthony i 2004 og paret fikk tvillinger i februar i år.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.289 sec - 1 pageviews