Affleck har fått Damon i nabolaget

(13.09.2012, sist oppdatert 13.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Barndomsvennene Matt Damon og Ben Affleck er blitt naboer etter at Matt Damon sikret seg et herskapelig hus i Pacific Palisades- distriktet i Los Angeles.

Stedet ligger et steinkast fra Afflecks like herskapelige hjem, og kostet den nette pris av 15 millioner doller, melder Boston Herald.

 

Affleck er svært begeistret over å få sin gamle venn og samarbeidspartner i nabolaget. De to har begge stiftet familie og har mer til felles enn noen gang, forsikrer Damon i intervjuet.

 

Damon har kone og fire døtre. Affleck på sin side er gift med skuespilleren Jennifer Garner og har to døtre og en sønn med henne. Han sier de to familiene henger mye sammen:

 

- Vi bor nærmere nå enn da vi bodde i Massachusetts. Vi har ungene som løper inn og ut av hagene. Det morsomme er at vi hadde sett for oss at vi skulle spille fotball og baseball med ungene en dag, i stedet har vi en haug med jenter som vil leke prinsesser.

 

De to vennene ble verdensberømte over natten og fikk både Oscar og Golden Globe for manusarbeidet med sin film «Good Will Hunting» (1997).

(©NTB)

 


Les alt om Ben Affleck og Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews