Affleck blir heltidspappa

(10.12.2010, sist oppdatert 10.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ben Affleck ser fram til å se mer til de to døtrene han har med Jennifer Garner.

Han sier til magasinet US at han gleder seg til å være hjemmepappa - og «Mr. Mom».

 

Han har døtrene Violet (5) og Seraphina (snart 2) - og skal snart ha pappaperm med de små for å gi Garner mulighetene til å prøve seg som filmskuespiller igjen.

 

Han sier. - Kona skal i gang med en ny filminnspilling - og da blir det «Mr Mom» som må trå til. Det kommer til å bli veldig bra.

 

Men om han er selvsikker når det gjelder hjemmepappa-tilværelse, så finner han andre ting - som ektemann - svært krevende. Blant annet får han panikk hver gang ham må kjøpe gave til kona, og innrømmer at han ofte drøyer og drøyer innkjøpet - til han til slutt ender opp svett og panikkslagen på lille julaften.

 

- Det høres fælt ut, jeg vet det! For kona er så utrolig flink til sånt, gavene hennes er veldig gjennomtenkte. Og jeg, jeg får alltid panikk. For meg er det mer krevende å kjøpe bare én gave til henne, enn det er for henne å kjøpe femten

(©NTB)

 


Les alt om Ben Affleck!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.136 sec - 1 pageviews