Avril i barslagsmål

(07.11.2011, sist oppdatert 07.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Avril Lavigne snakker ut om barslagsmålet hun havnet i på søndag morgen, og som endte opp med at både hun og kjæresten Brody Jenner ble skadet.

- For å oppklare det hele, så ble jeg brått angrepet av fem mennesker i går natt. Ikke kult, skriver Lavigne på Twitter. Der røper hun også at slagsmålet for hennes del endte med blått øye, blødende nese, hår som ble røsket ut, skraper, kutt og blåmerker.

 

- Det er ikke greit å være voldelig mot andre. Vold er aldri svaret, skriver hun videre. For ryktene har gått om at hun startet slagsmålet, men det benekter Lavigne på det sterkeste.

 

Sammen med Brody Jenner skal de ha tilbragt kvelden på Hollywood Roosevelt Hotel, da Lavigne angivelig havnet i diskusjon med en annen kvinne. Da ting hetnet seg til, prøvde Jenner å gripe inn - men ble slått i hodet med en flaske.

 

- Interessant lørdag kveld. Kom akkurat ut av sykehuset med et nytt arr i fjeset.

(©NTB)

 

 


Les alt om Avril Lavigne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews