Avril Lavigne: - Jeg er gammeldags

(13.10.2010, sist oppdatert 13.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den canadiske artisten Avril Lavigne (26) har avslørt at hun er gammeldags når det gjelder menn og liker at hennes kjæreste Brody Jenner åpner dører for henne og gir henne blomster.

Hun har hatt følge med TV-skuespilleren siden februar og sier hun foretrekker vanlige karer.

 

- Jeg liker en mann som har litt stil, en gentleman som åpner dører og gir blomster og alltid setter sin dame først. Jeg er litt gammeldags når det gjelder det der, sier hun til magasinet Maxim.

 

Lavigne, som skilte seg fra Sum 41-rockeren Deryck Whibley i oktober i fjor, sier at hun ikke liker ville netter på byen og foretrekker å holde seg hjemme i stedet for å fly ut med folk som liker Hollywood-stilen.

 

- De eneste gangene jeg blir fotografert er når jeg går ut med vennene mine til en bar eller klubb, så det ser ut som jeg gjør det mer enn det som er tilfelle. For det meste holder jeg meg hjemme.

 

- Jeg har kommet dit jeg er nå ved egen hjelp. Jeg kommer fra en liten by og vokste opp i et vanlig hjem. Jeg vet hva jeg har arbeidet hardt for å oppnå. Jeg har sett mange mennesker som har blitt litt sprø og som er helt hektet på Hollywood-opplegget. Jeg liker egentlig ikke å være sammen med sånne folk, sier hun.

(©NTB)

 


Les alt om Avril Lavigne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 4.624 sec - 1 pageviews