Kutcher tar Twitter-pause

(14.11.2011, sist oppdatert 14.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Ashton Kutcher har åtte millioner følgere på Twitter. Men nå blir det stille fra den kanten.

I alle fall en stund, melder YahooNews. Skuespilleren og den nyslåtte «Two and a Half Man"-stjernen tar en pause fra det sosiale samfunnet etter å ha dummet seg ut.

 

Forrige uke reagerte Kutcher på at den 84-årige Joe Paterno, trener i amerikansk fotball, hadde fått fyken fra jobben. Han trodde det var alderdom som gjorde at veteranen nå var uønsket, og skrev: «Hvordan kan man sparke Jo Pa? Fornærmelse #Ingen klasse, dårlig smak».

 

Men det Kutcher ikke hadde fått med seg er at Paternos avskjed handler om noe helt annet. Han skal visst nok ha kjent til en assisterende treners mørke hemmelighet, som handler om overgrep mot barn. Paterno skal ha hatt kjennskap til de påståtte seksuelle overgrepene - men angivelig har han valgt å ikke gjøre noe med det.

 

En angrende Kutcher reagerte med å meddele at han trekker seg fra Twitter en stund. Han skriver videre: - Jeg har en veldig dårlig følelse etter denne misforståelsen. Det skal ikke skje igjen.

(©NTB)

 


Les alt om Ashton Kutcher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews