Kutcher: - Penger er ikke viktig

(18.06.2012, sist oppdatert 18.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kutcher: - Penger er ikke viktig. Foto: © Mario Santoro / PR Photos
Ashton Kutcher er fascinert av nyere teknologi. Foto: © Mario Santoro / PR Photos
Som pengesterke skuespillere flest, investerer Ashton Kutcher i forretningsideer og eiendom. Men han ligger ikke våken om natten og tenker på om han taper penger.

Skuespilleren, for tiden aktuell med komiserien «Two and a Half Men», har nylig investert penger i en nystartet teknologibedrift, og mens han ønsker at det skal bli en suksess, sier han at hans viktigste motivasjonen er å gjøre folk glade.

 

- Jeg ser etter det som er så magisk eller innviklet at du egentlig ikke helt forstår hva som foregår. Jeg synes at teknologi har det største potensial når det gjelder å skape glede akkurat nå.

 

Han sier videre: - Dersom det ikke kaster av seg, men det vi leverer til folk er fylt av kjærlighet, glede, vennskap og sunnhet, og det kan være med på å løfte folks hverdag, så gjør det ikke meg noe å ikke tjene penger.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ashton Kutcher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.322 sec - 1 pageviews