January Jones blir enslig mor

(29.04.2011, sist oppdatert 29.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

«Mad Men»-stjernen January Jones venter barn til høsten - og skal angivelig se frem til å bli alenemamma.

Akkurat slik hennes rollefigur Betty ble skilt fra kjekkasen Don Draper i suksesserien, tok Januarys forhold til «Saturday Night Live»-stjernen Jason Sudeikis i januar.

 

Da hadde de datet i seks måneder. Når hun nå går ut og opplyser om graviditeten, røper hun ikke hvem som er barnefaren, skriver People.

 

En venn av skuespilleren hevder hun ikke bekymrer seg for å oppdra barnet alene, og sier January (33) «ser frem til dette nye kapitlet i livet sitt som enslig mor».

 

January Jones har tidligere hatt romanser med Ashton Kutcher, Adrien Brody og Josh Groban, men sier i et ferskt intervju med bladet Marie Claire at hun liker å være singel.

 

- Jeg liker ikke å bo sammen med andre mennesker, og har ikke noe imot å være alene. Alle skriver at de tror jeg er så ulykkelig. Jeg er bare inni mitt eget hode. Jeg gjør ting, og finner måter å gjøre dem interessante på. Jeg liker ikke å ha et følge av folk rundt meg. Jeg har en utvalgt gruppe venner som jeg tilbringer tid med.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews