Alle vil ha hatt som Aretha

(15.03.2009, sist oppdatert 15.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

En hattemaker i Detroit har nå inne mer enn 5.000 bestillinger på hatter maken til den som Aretha Franklin brukte da hun sang for Barack Obama i januar.

Hatten, formet som en gigantisk sløyfe, har slått sterkt an. Nå har hattemakeren Luke Song hendene fulle med å lage vårversjonen av Arethas hatt, melder New York Times.

 

Originalhatten som Aretha brukte, donerte hun til Smithsonian-museet der den nå stilles ut, før den etter hvert skal få en permanent plass i Obamas presidentbibliotek.

 

Men Song har skapt en ny utgave av hatten, i en rekke friske vårpastellfarver. Til avisen sier Song - en kunststudent som opprinnelig kom fra Sør-Korea og som først begynte å lage hatter for å betale studielånene sine i USA - at han forventer å øke omsetningen fra 1 million dollar i fjor til 6-7 millioner dollar i år.

 

Hattemaker Song plukket ut tre hatter til Aretha Franklin. Hvilken hun valgte, oppdaget han ikke før han så veteranartisten på fjernsyn.

 

- Jeg er glad hun valgte den hun gjorde. Det var den jeg prøvde å få henne til å bruke, sier han om Arethas hattevalg.

(©NTB)

 


Les alt om Aretha Franklin!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews