Kommandør Winslet

(18.06.2012, sist oppdatert 18.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kommandør Winslet. Foto: © Andrew Evans  / PR Photos
Kommandør Kate: Kate Winslet fikk tittelen kommandør av den britiske imperieordenen i helgen. Foto: © Andrew Evans / PR Photos
Med sine 36 år blir Kate Winslet en av de yngste kvinnene som får æresordenen Commander of the Britisk Empire av den britiske dronningen.

Den britiske dronningen deler årlig ut en rekke titler på fødselsdagen sin, og i år er det Winslet som æres for sin teaterinnsats.

 

- Det gjør meg svært stolt over å være britisk, sier Winslet i følge The Guardian.

 

Kenneth Branagh kan heretter kalle seg Sir Kenneth Branagh, og sier han «føler seg ydmyk» over å være i samme ridderlige selskap som skuespillerkolleger som Laurence Olivier og Anthony Hopkins. Han fikk sin tittel som kommandørridder så vel for innsatsen for teater som for Nord-Irland.

 

Også Gary Barlow, som sydde sammen artistprogrammet til dronningens jubileumsfeiring og var med på å skrive hyllestsangen til diamantjubileet, fikk som forventet en OBE, som innebærer at han er offiser av den britiske imperieordenen.

(©NTB).

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews