Dobbel operasjon for Arnold og Sly

(09.02.2012, sist oppdatert 09.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det koster å være actionhelt når årene begynner å rulle på. Som forberedelse til sitt kommende nye filmsamarbeid ble Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone begge operert.

Schwarzenegger la onsdag ut et selv på sykehuset. Og i sengen ved siden av tronet ingen ringere enn Sylvester Stallone.

 

- Etter alle actionscenene, stunter og fysisk juling da vi filmen «The Expendables 2» og «The Last Stand», var det på tide å fikse skulderen min. Se hvem som tilfeldigvis var bak meg i køen for sin skulderoperasjon. Nå er vi klare for en ny runde med moro og action når vi spiller inn «The Tomb», skriver sterke-Arnold på nettstedet.

 

I «The Tomb» skal Stallone spille sikkerhetseksperten som bures inne i det utbrytersikre fengselet han selv designet. Nå må han unnslippe - og finne ut hvem som plasserte ham der. Ifølge IMDb.com skal filmen ha premiere i 2013, og regissør er svenske Mikael Håfström - som i år var aktuell med eksorsistfilmen «The Rite» med Anthony Hopkins.

(©NTB)

 


Les alt om Anthony Hopkins!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews