- Crowe dropper dusj

(07.09.2012, sist oppdatert 07.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Russell Crowe dusjer angivelig ikke for tiden, for å leve seg ekstra inn i filmrollen som Noa.

Også Viggo Mortensen skal ha dyrket urenslighet da han spilte i Ringenes Herre-filmene, for å få den rette, ubarberte looken.

 

Nå er det Russell Crowe som vil se ut som om det daglige strevet går foran hygienen. Skuespilleren samarbeider for tiden med regissør Darren Aronofsky om å gjenfortelle den storslåtte, episke bibelfortellingen om Noas ark. Og ifølge kilder jobber Crowe knallhardt med å leve seg inn i tittelrollen.

 

En kilde sier til den ikke alltid helt etterrettelige National Enquirer: - Han eksperimenterer med å kutte ut dusjingen, det gjorde han under «Gladiatoren» også, for å se tilstrekkelig sliten og skitten ut.

 

- Han har nå utseendet til en gammel, værbitt mann for denne filmen, men du vil ikke trekke inn luft gjennom nesen når han går forbi. Han stinker!, fortsetter den angivelig svært så snakkesalige kilden.

 

På plass på filmsettet er også Emma Watson, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins og Ray Winstone. «Noah» skal være klar for det store lerretet i 2014, men først dukker Crowe opp i storfilmer som «Man Of Steel» og «Les Misérables».

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.248 sec - 1 pageviews