Hathaways eks: - Ville gifte meg med henne

(22.06.2012, sist oppdatert 22.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Vi snakket om bryllup, sier Raffaello Follieri, som nettopp er sluppet ut av fengsel, om forholdet til Hollywoodyndlingen Anne Hathaway.

Follieri har gjort sitt første intervju etter at han slapp ut fra fengsel. - Jeg var svært forelsket i henne, slår han videre fast under intervjuet gjort av magasinet People i Roman.

 

Han ble arrestert i 2008, og det satte en brå stopp for forholdet til Hathaway som da hadde vart i fire år. Den italienske forretningsmannen ble senere dømt skyldig i en bedragerisak.

 

I intervjuet forteller han også om livet bak lås og slå.

 

- Da jeg først ankom fengslet tenkte jeg: «Livet mitt er over». Men jeg lærte meg å overleve ved å fokusere på komme igjennom en dag av gangen.

 

Om det store spranget fra suksessrik forretningsmann til fengselsfugl, sier han: - Vel, jeg er ingen helgen. Men jeg er heller ikke Djevelen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Anne Hathaway!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.302 sec - 1 pageviews