Hathaway slanker seg for å spille døende

(30.03.2012, sist oppdatert 30.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Anne Hathaway har kastet seg på en 500-kaloriers slankekur for å gå ned to størrelser - for å spille den døende Fantine.

Hathaway står på den stjernespekkede rollelisten til den nye filmatiseringen av «Les Misérables», der innspillingen nå er i gang.

 

Hun spiller alenemoren Fantine, den tidligere fabrikkarbeidersken som må prostituere seg for å prøve å overleve.

 

- Dessverre har hun bare 15 til 20 dager på seg til å gå ned så mye i vekt som mulig. Hun har filmet scenene der hun skal se frisk og sunn ut, sier en kilde til Daily Mirror.

 

Men nå står snart innspillingen av scenene med Fantine på dødsleiet for tur. Hun er tuberkuløs og utslitt. Derfor har Anne Hathaway kastet seg på en streng diett, der hun bare spiser to epler og en proteindrikk om dagen.

 

- Anne kjenner risikoen ved en slik ekstrem slankekur og går til ukentlige helsekontroller for å sjekke at det går bra, sier kilden videre.

(©NTB)

 

 


Les alt om Anne Hathaway!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews