Hathaway fornøyd med kjærestebyttet

(28.06.2011, sist oppdatert 28.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det skapte store overskrifter da skuespilleren Anne Hathaways daværende kjæreste, forretningsmannen Raffaello Follieri, ble dømt til fengsel.

Han ble dømt til fire og et halvt år bak lås og slå i 2008 etter å ha sagt seg skyldig i å ha lurt investorer for millioner av dollar.

 

Nå foretrekker Anne Hathaway et liv med litt mindre drama og forteller i et nytt intervju med bladet Harper‘s Bazaar at det er deilig å leve et rolig liv med sin nye kjæreste, skuespilleren Adam Shulman.

 

Hun innser at rolig ikke lager store overskrifter - men vil ikke bytte bort det avslappede, nedtonede livet med sin kjære for noe i verden.

 

- Det fungerer utmerket. Å leve rolig er kanskje ikke så bra mat for journalistene, men det skaper et godt liv, slår hun fast.

(©NTB)

 


Les alt om Anne Hathaway!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews