Hathaway følte presset

(12.09.2011, sist oppdatert 12.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Anne Hathaway sier hun følte seg ganske presset da hun skulle spille inn filmen «One Day».

Hun sier presset kom av at boken filmen baserer seg på, er så høyt verdsatt av mange. Hun ville ikke skuffe fansen.

 

Oscar-nominerte Hathaway spiller mot Jim Sturgess i filmen, som er en adapsjon av David Nicholls‘ romantiske roman. Og hun ble overrasket over å finne ut hvor mange som var opptatt av karakteren Emma - og visste at ikke alle kom til å like hennes rolleutforming.

 

Hun sier til Bang Showbiz: - Vel, jeg visste ikke hvor dypt elsket den karakteren var da jeg takket ja til å spille Emma. Jeg skulle ønske jeg aldri fikk vite det! Alle brydde seg om karakteren og lurte på hva jeg skulle gjøre med den. Og jeg tenkte: «Hjelp, folk kjenner virkelig hvert ord i denne boken». Folk har sine indre bilder og jeg forsto at jeg kom til å skuffe en del mennesker.

 

Hun sier videre: - Ja, selvfølgelig følte jeg presset - og noen dager satte det meg ut. Men jeg forsøkte å ikke la det ta overhånd.

(©NTB)

 


Les alt om Anne Hathaway!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews