Hathaway er «Glee»-aktuell

(20.09.2011, sist oppdatert 20.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Anne Hathaway skal i møter med "Glee-skaperen Ryan Murphy for å diskutere en mulig gjesteopptreden i den populære, amerikanske musikal-TV-serien.

Anne Hathaway har ikke gjort det til noen hemmelighet at hun elsker musikaler og at å spille i «Glee» er noe som ville gjort henne veldig lykkelig.

 

Nå har Ryan Murphy innrømmet at han er nysgjerrig på hva hun kan tilføre serien. Han sier til MTV News:

 

- Jeg skal i møter med Anne i de neste par ukene. Vi skal ikke la henne gjeste serien i den første halvparten av denne sesongen, men jeg ville elske å jobbe med henne - og hun har mange ideer. Jeg er nysgjerrig på hva hun kan gjøre. Jeg digger henne. Jeg synes hun er så flott.

 

Anne har selv lekket noen ideer til pressen om karakteren hun ser for seg å spille i serien. Hun vil gjerne spille en lesbisk tante til den homofile studenten Kurt Hummel, spilt av Chris Colfer.

 

I fjor uttalte hun: - Jeg ville elsket å være i «Glee». Kan jeg komme med en innrømmelse? I hodet mitt har jeg allerede skrevet meg en rolle! Det er så arrogant, en så innbilsk ting å gjøre. Men i hodet mitt har jeg altså en sang som jeg har lyst til å synge.

(©NTB)

 


Les alt om Anne Hathaway!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.140 sec - 1 pageviews