Hathaway: - Jeg er for godtroende

(19.10.2010, sist oppdatert 19.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Anne Hathaway sier hun kan være for godtroende når det gjelder menn.

Den 27 år gamle skuespilleren var sammen med Raffaello Follieri før han ble dømt til fire og et halvt års fengsel i 2008. Han sa seg skyldig i å ha lurt investorer for millioner av dollar.

 

- Det tar litt tid før jeg slipper folk innpå meg, men når jeg først gjør det, og blir kjent med noen, så er jeg veldig åpen og tillitsfull. Noen vil si kanskje litt for mye av det gode.

 

Selv om smykker hun fikk fra Follieri ble auksjonert bort av amerikanske myndigheter i juni, kan hun nå spøke om det som skjedde. Når hun blir spurt om hva det er som får henne til å slå opp med menn, foreslår hun: «La meg se, bedrageri?»

 

Hun kan fortelle at innspillingen av hennes nye film, «Love and Other Drugs», med Jake Gyllenhaal, var som terapi som hjalp henne med å definere egne følelser.

 

- Jeg var et vrak fra begynnelse til slutt. Jeg tror jeg gråt hver eneste dag, sier hun til magasinet Vogue.

 

Raffaello er ikke den eneste av hennes kjærester som har hatt problemer med loven.

 

Skuespilleren Adam Shulman, som hun har hatt følge med siden 2008, unngikk tidligere i år å bli siktet da han gikk med på å levere tilbake et kostbart maleri han tok fra en gatekunstner.

(©NTB)

 


Les alt om Anne Hathaway!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews